23 nov. 2010

Ilovehandmade.ro

De multe lucruri depinde succesul la un targ. De cele mai multe ori, totul tine de vreme, de alte alte activitati ce se petrec in localitate, sau uneori chiar si de "cheful" vizitatorilor. E greu sa cataloghezi un anumit targ ca fiind bun sau prost, la fel cum e greu sa gasesti cauza cu adevarat a succesului sau a esecului. 

Un singur lucru e SIGUR: Razvan si Andra, organizatorii targului I Love Handmade, fac absolut tot posibilul ca noua, artizanilor, sa ne mearga bine la targ. Se vede, se simte o implicare totala a organizatorilor. Admosfera de prietenie, de ajutorare, de sustinere, de incredere, de cinste si cuvant bun, nu ar fi fost realizata fara ei, si acesta este un lucru care ridica targul I Love Handmade in TOP.  

Nu ratam nici o ocazie de a participa la acest targ, si sper sa ii ajute Dumnezeu sa mai organizeze multe editii de acum inainte !

www.IloveHandmade.ro

2 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere