6 aug. 2010

Sapunul de aur


Premiul pentru cel mai cel sapun de pana acum ... revine sapunasului natural de miere si ceara de albine !!! Senzatia de catifelare pe care o lasa pe piele dupa folosirea lui este de neegalat pana acum, in toate sapunurile pe care le-am experimentat personal. Aroma de flori de roinita, precum si efectele binefacatoare ale uleiului esential de roinita, uleiurile saponificate de cocos, palmier, masline, floare soarelui, si ale mierii, l-au ridicat in topul preferintelor. Acesta este sapunul de aur, sapunul cu miere si ceara de albine. 

7 comentarii:

  1. Arata tare bine. Sunt curioasa daca isi mai modifica culoarea in timp. Tu cum pui mierea? O adaugi la trace si cam cum calculezi cantitatea de miere care o adaugi?

    In ce torni sapunul? Cu ce il tai :">

    RăspundețiȘtergere
  2. Luthelo, nu isi modifica culoarea. Acesta este sapunul gata uscat, deci ... aceasta este culoarea finala ;) Mierea este cam 10% din cantitatea de sapun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Il torn in forme de lemn facute de sotiorul meu, si il tai cu cutitul si cu manuta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Garantez si eu pentru sapunul acesta, este absolut minunat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. buna deea, arata extraordinar tot ce faci;te felicit.cum pot intra in posesia unor bucati de sapun?si preturile cum le pot afla?multumesc.o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna. Multumesc mult pentru aprecieri. Sapunul este un proiect in devenire. Deocamdata nu comercializez acest produs. A fost disponibil doar pentru cercul meu de prieteni. Probabil ca in aceasta vara voi reusi sa duc proiectul la indeplinire, si voi anunta pe blog cand incep comercializarea acestor produse. Pana atunci, iti doresc un an nou fericit si plin de bucurie !

    RăspundețiȘtergere