8 aug. 2010

Sapun de cafea

O baita ca o cafea cu lapte :) Merge ?? De ce nu !!!
Sapun scrub, cu cafea naturala si ulei esential de scortisoara. Cofeina continuta in acest sapun si boabele macinate de cafea, ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii, la stimularea circulatiei si la reducerea celulitei. Alte bunatati dina acest sapun sunt: uleiul esential de scortisoara (care lasa pielea parfumata si aromo-terapizata ), ceara de albine, infuzie de pelin (cu efecte benefice asupra pielii), si .. bineinteles, uleiurile saponificate vegetale (palmier, cocos, floarea soarelui)
Posted by Picasa

8 comentarii:

  1. Da chiar ca seamana cu al lui Poppy :)) Sunt foarte foarte faine!

    Acum o intrebare: tu faci pozele dupa ce se usuca complet? Ai atata rabdare?

    Si eu am nevoie de un sapun de asta dar m-a izbit lenea in ale sapunitului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei .. da de unde ? N-am rabdare deloc. Acesta e inca nitel moale, dar pana dau sfoara in tara despre el .. se intareste complet :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sunt bucatelele albe de deasupra? Arata excelent!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vreau sa-ti spun ca mi-ai descretit fruntea si adus zambetul ,si ma refer doar la comentariile tale unele sunt foarte nostime,dar este o placere sa rasfoiesti blogul tau si mai ales ramai incantata de munca si talentul tau pentru care te felicit .
    Te invit pe forumul http://hobby-handmade.forumer.ro/index.htm dedicat artizanatului de calitate ,ar fi o onoare prezenta ta in randurile noastre vazand lucrurile deosebite la care te pricepi.
    O dumineca minunata.

    RăspundețiȘtergere
  5. mmmm, si eu folosesc un sapun cu cafea si scortisoara si este intr-adevar o incantare!!
    felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Este de vanzare? Daca da, cat costa?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Marta. Deocamdata nu comercializez sapunuri. Sunt doar pentru cercul meu de prieteni. Pe viitor intentionez sa ma ocup mai mult de acest domeniu, dar deocamdata nu.

    RăspundețiȘtergere