5 feb. 2010

Atelierul meu

Si daca tot facui ordine in dezordine, era pacat sa nu va arat si voua frumusete de atelier, dormitor si camera de joaca :) Aici ne impartim activitatile eu si artista mea cea mica, priceputa la imprastiat jucarii mai ceva ca mine :D Sunt zile in care e dificil sa calci pe jos, sau sa pui vre-un obiect pe masa ... dar acum ... e numai buna de pozat :) Rafturile de pe pereti sunt cadou de mos Craciun de la sotiorul meu, care le-a montat chiar de revelion, ca sa pot sa ma desfasor cat mai productiv in noul an. Filtrul de cafea ... de asemeni ... ma tine treaza zi si noapte .. la munca, la munca .. la munca !!!

Chiar deasupra locului de munca sunt icoanele pictate de prietena mea Voichita, care ma inspira zi de zi. Nu as putea lucra fara familia de magarusi si copitate ale fetitei mele, criticii cei mai inversunati. Ia uitati ce fata fac cand se uita la productia zilnica :D Am chiar si calculator cu taste atat de mari incat as putea sa sar pe ele ... ca sa nu ma incurc in cifre cand imi fac contabilitatea !!!


Masa de lucru, plina de materiale si unelte ... cu cat mai imprastiate .. cu atat mai bine :D


Ce pot sa mai zic ? Locul acesta devine din ce in ce mai pitoresc, si I love it :)
Posted by Picasa

2 comentarii:

  1. vreau si eu rafturi.... frumos atelier ai, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai niste bijuterii foarte frumoase.. dar si un atelier pe masura! mi-ar placea sa dispun de atatea materiale.. FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere