25 oct. 2010

MAGAZINUL MEU !!!!


TA-DAAAAAAAAA !!!!

Dupa lungi si indelungate lucraturi la functii, pluginuri, si alte de acest gen ... noul meu magazin incepe sa prinda contur. 

Incepand de astazi, voi posta pe www.made-in-brasov.ro produsele pe care le realizez, pastrand acest blog doar pentru articole adiacente.

Va invit sa vizitati magazinul meu, www.made-in-brasov.ro



11 oct. 2010

guler-fular



Un fular calduros dar un puc "altfel". Tricotat manual, se imbraca pe cap, si se muleaza pe langa gat, asigurand protectie impotriva frigului, dar avand si functie decorativa ;).
Culoare: verde fistic.
Material: acril.
Posted by Picasa
































PortBebe foarte comod, usor de utilizat pentru mama, si foarte indragit de bebelusi si copilasi. (pouch silng) Se poate impaturi si reduce la o dimensiune foarte mica, usor de pus in poseta. Bebelusul se poate purta in el in trei pozitii:

- pozitia pentru alaptat, pozitionat usor oblic. Potrivita pentru bebelusii micuti, care dorm mult si se simt in siguranta langa inimiara mamei, intro pozitie similara cu cea din burtica.

- pozitia in sezut, burtica pe burtica, cu picioarele inauntru sau in afara, pentru bebelusi mai maricei. Mainile bebelusului pot sta afara, pentru o mai multa libertate de miscare, sau inauntru, capul fiind sustinut de portbebe. El poate fi pozitionat si cu fata inspre inainte, avand piciorusele in pozitia fetus, cu genunchii indoiti.

-pozitia in sezut, pe soldul mamei, deosebit de comoda pentru mama cu copilasul tot mai mare si mai greu :)

Purtarea bebelusilor reduce reprizele de plans, acestia fiind mult mai linistiti si cuminti. Acest portbebe are avantajul de a fi extrem de comod pentru mama sau alta persoana purtatoare, greutatea bebelusului distribuindu-se pe tot spatele, nu doar pe umeri ca un alt fel de portbebe. Mainile mamei sunt complet libere. Acest portbebe poate fi utilizat si pentru alaptare "din mers". Copilasul este foarte aproape de corpul mamei, simtindu-se in siguranta, fiind ferit de orice accesorii dure ce l-ar putea rani (fara rame, catarame, incuietori, etc). Poate fi purtat si de catre barbati, culoarea acestuia fiind potrivita pentru ambele sexe, si de asemenea este usor de asortat cu orice tinuta.

Material: denim, bumbac pe interior, si o catifea amestec pe exterior.

Dimensiune: potrivit pentru o persoana care poarta la tricou marimea L. Alte marimi se pot realiza la comanda. De asemenea, alte culori.

Produsul vine insotit de instructiuni de folosire, si ma puteti contacta pentru mai multe detalii in legatura cu acest produs.
Posted by Picasa