8 aug. 2010

Sapun de cafea

O baita ca o cafea cu lapte :) Merge ?? De ce nu !!!
Sapun scrub, cu cafea naturala si ulei esential de scortisoara. Cofeina continuta in acest sapun si boabele macinate de cafea, ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii, la stimularea circulatiei si la reducerea celulitei. Alte bunatati dina acest sapun sunt: uleiul esential de scortisoara (care lasa pielea parfumata si aromo-terapizata ), ceara de albine, infuzie de pelin (cu efecte benefice asupra pielii), si .. bineinteles, uleiurile saponificate vegetale (palmier, cocos, floarea soarelui)
Posted by Picasa

Rochita cu maci

Unei rochite de vara, din in, nu ii putea sta mai bine decat cu maci pictati, nu ? :) Realizati intr-un weekend pentru o prietena, acesti maci sper sa aduca bucurie purtatoarei in toata vara !!!


PS: Designul este inspirat de buna mea prietena Madalina, care face niste picturi extraordinare pe haine, si al carui blog il puteti viziona la lista mea de prieteni, Atelier M.Posted by Picasa

6 aug. 2010

Sapunul de aur


Premiul pentru cel mai cel sapun de pana acum ... revine sapunasului natural de miere si ceara de albine !!! Senzatia de catifelare pe care o lasa pe piele dupa folosirea lui este de neegalat pana acum, in toate sapunurile pe care le-am experimentat personal. Aroma de flori de roinita, precum si efectele binefacatoare ale uleiului esential de roinita, uleiurile saponificate de cocos, palmier, masline, floare soarelui, si ale mierii, l-au ridicat in topul preferintelor. Acesta este sapunul de aur, sapunul cu miere si ceara de albine.