9 feb. 2010

Pasarea albastra a fericirii

Au poposit pentru o clipa, chiar in fata geamului meu, pe o ramura desfrunzita. Doua pasarele frumoase ca in povesti. Burtica portocalie si aripile albastre. Splendide. Am fugit dupa aparat ... o clipa doar .. si nu le-am mai vazut ...

Mesajul lor a fost transmis ... si fericire mi-au picurat in suflet. 

5 feb. 2010

Atelierul meu

Si daca tot facui ordine in dezordine, era pacat sa nu va arat si voua frumusete de atelier, dormitor si camera de joaca :) Aici ne impartim activitatile eu si artista mea cea mica, priceputa la imprastiat jucarii mai ceva ca mine :D Sunt zile in care e dificil sa calci pe jos, sau sa pui vre-un obiect pe masa ... dar acum ... e numai buna de pozat :) Rafturile de pe pereti sunt cadou de mos Craciun de la sotiorul meu, care le-a montat chiar de revelion, ca sa pot sa ma desfasor cat mai productiv in noul an. Filtrul de cafea ... de asemeni ... ma tine treaza zi si noapte .. la munca, la munca .. la munca !!!

Chiar deasupra locului de munca sunt icoanele pictate de prietena mea Voichita, care ma inspira zi de zi. Nu as putea lucra fara familia de magarusi si copitate ale fetitei mele, criticii cei mai inversunati. Ia uitati ce fata fac cand se uita la productia zilnica :D Am chiar si calculator cu taste atat de mari incat as putea sa sar pe ele ... ca sa nu ma incurc in cifre cand imi fac contabilitatea !!!


Masa de lucru, plina de materiale si unelte ... cu cat mai imprastiate .. cu atat mai bine :D


Ce pot sa mai zic ? Locul acesta devine din ce in ce mai pitoresc, si I love it :)
Posted by Picasa

4 feb. 2010

Am cugetat adanc si am vorbit ca o cizma

Am primit zilele trecute o invitatie de la ziarul Adevarul de Seara din Brasov pentru un interviu. Nu va pot spune cat de mult m-am bucurat. Am pregatit atelierul pentru oaspeti, am aranjat dezordinea si mi-am facut chiar si o rochita sa dau bine in "pozna".

Oamenii de la ziar, foarte draguti si amabili...au ascultat timp indelungat ... cum am povestit eu ... mai nimic :((( Nu pot sa imi dau seama unde mi-au fost mintile.. vorbele... ideile, conceptele ... Gooool !!! VID !!! Cap sec .. asta am fost !!!! Uffffffffff...

Asta e!!! .. acum ... eu imi pun toata speranta in talentul jurnalicesc al jurnalistei, si ma rog sa nu scrie prea mult din ce am balbait eu :)

Data viitoare imi angajez un scriitor de discursuri .. ca nu se mai poate :D

Uitati si poza cu frumusete de rochita .. si .. subsemnata pozand la baie :D